We plannen geen consulten meer in. Wellicht vind u nog wel nuttige informatie op deze site.

BEHANDELING VOOR PSYCHISCHE KLACHTEN IN ZUID-HOLLAND

Biovion is een praktijk voor Natuurgeneeskunde. Wij helpen klanten met diverse lichamelijke en mentale klachten uit het hele land.

BEHANDELING VOOR PSYCHISCHE KLACHTEN IN ZUID-HOLLAND

Stress en trauma’s hebben een zeer negatieve invloed op uw lichaamsprocessen. Bij Biovion kunt u speciale therapieën volgen om uw geestelijk welzijn te verbeteren. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het behandelen van uw burn-outs en chronische vermoeidheid met een mentale oorzaak.

BURN-OUT

Een burn-out kan het beste worden gezien als een uitputtingsreactie van uw lichaam. Meestal is het een gevolg van stress op het werk, soms in combinatie met een stressvolle privésituatie. Bij Biovion onderzoeken we de as van neurotransmitters waarop u uitgeput bent geraakt. We adviseren u vervolgens hoe u beter met de stressfactoren om kan gaan en schrijven gerichte supplementen voor om de werking van de neurotransmitters te ondersteunen. Voor psychische hulp werken wij samen met een gekwalificeerde psychodynamisch therapeut.

CHRONISCHE VERMOEIDHEID

Chronische vermoeidheid kan naast fysieke oorzaken ook een mentale oorzaak hebben. Vaak liggen hier bewuste of onbewuste trauma’s aan ten grondslag. Tijdens een consult identificeren we welke mentale oorzaken een rol kunnen spelen en op welke wijze de verstoring kan worden opgelost. Hiervoor beschikken we over meerdere technieken. Soms blijkt na analyse dat de aanpak complex is. Dan verwijzen we u door naar een psychodynamisch therapeut die is opgeleid voor het aanpakken van de meer complexe oorzaken.