We plannen geen consulten meer in. Wellicht vind u nog wel nuttige informatie op deze site.

MEER INFORMATIE METABOLIC BALANCE

Biovion is een praktijk voor Natuurgeneeskunde. Wij helpen klanten met diverse lichamelijke en mentale klachten uit het hele land.

MEER INFORMATIE METABOLIC BALANCE

Metabolic Balance is een stofwisselingsprogramma om uw gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen, uw stofwisseling in balans te brengen en uw vitaliteit te vergroten. Bij Biovion bieden we u unieke extra kennis om dit programma succesvol om te zetten naar een levenswijze.

Wilt u voor altijd een goed gewicht en/of minder klachten? Met het Metabolic Balance programma lukt het.  Dit is een persoonlijk voedingsplan dat werkt! Met de kennis die we overdragen blijft het bereikte resultaat voor altijd te behouden! Belangrijk: Het programma is gebaseerd op normaal verkrijgbare voedingsmiddelen (geen poeders en pillen).

Met het Metabolic Balance programma leert u dat te eten wat bij onze genen past. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor een gezond gewicht en de juiste hormoonbalans. Bij Biovion leggen wij u tijdens de consulten uit hoe voeding werkt en wat voeding met u doet. Wij zijn hierin gespecialiseerd. U verwerft inzicht in de achterliggende werkingsmechanismen.  Deze kennis zal u  levenslang van pas komen en maakt het “anders leren eten” veel gemakkelijker.

banner-biovion