NATUURGENEESKUNDE ZUID HOLLAND

Biovion brengt een aantal keren per jaar een nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen in onze praktijk, cursussen en workshops.
Wij doen er alles aan om de persoonlijke gegevens van de lezers van onze nieuwsbrief te beschermen. Met dat in gedachten en in overeenstemming met de regels voor gegevensbescherming, hebben wij een privacybeleid. We raden u aan om het privacybeleid op onze website te lezen.

Indien u geen interesse meer heeft, kunt u zich ten alle tijden zelf uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief op het woord ‘unsubscribe’ te klikken.

Nieuwsbrief 26-09-2018

Onderwerpen

1. De praktijk en je bestellingen in de week van 3 t/m 10 oktober.
2. Workshops voeding
3. Begeleiding bij het stoppen met roken
4. Tips op de website
5. Productaanbiedingen in de webwinkel
1.De praktijk en je bestellingen in de week van 3 t/m 10 oktober.

De praktijk is gesloten van 3 t/m 10 oktober. Dit geldt voor alle locaties (Zoetermeer, Woerden en Rotterdam).
Bestellingen van 3 t/m 10 oktober:
Van 3 t/m 10 oktober kunnen wij geen bestellingen verzenden. Bestellingen tot en met 1 oktober zullen we zoals gebruikelijk verzorgen. Daarna verzenden we de bestellingen weer vanaf 11 oktober

2.Workshop: Welke voeding past bij jou?

De workshop bestaat uit twee avonden waarbij je aan de hand van jouw persoonlijke lichamelijke conditie leert welke voeding goed voor je is, en wat je beter kan laten staan. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op het ‘waarom’; waarom moet je nu juist wel of niet bakken in olijfolie, waarom zijn (bijv.) tomaten niet voor iedereen gezond en waarom moet je oppassen met koolhydraten?
De workshop is uitermate geschikt voor iedereen die preventief te werk wil gaan om zo gezond mogelijk oud te worden. Uiteraard geeft de juiste voeding geen garantie maar je vergroot in ieder geval je kansen om gezond en fit oud(er) te worden!
Mensen met over- of ondergewicht, diabetes, mensen met cholesterol problemen, hart- en vaatziekten etc. hebben zeer veel aan deze workshop omdat juist deze ziekten zo goed zijn te behandelen/ondersteunen met de juiste voeding.

De eerste dag van de workshop:
Vooraf ontvang je een intakelijst met een aantal vragen over je gezondheid. Alle deelnemers krijgen op basis daarvan een persoonlijk mini-consult, waarbij een aantal lichaamsmetingen worden gedaan. Dit zal een beeld geven van je algemene lichamelijke conditie op dit moment.

De tweede dag van de workshop:
Voor deze workshop heb je een voedingsdagboek bijgehouden die door Peter Wever is geanalyseerd. Aan de hand van jouw voedingspatroon kan hij jouw persoonlijke (gezondheids)klachten herleiden en hij zal je een persoonlijk natuurgeneeskundig advies geven over hoe je de klachten met de juiste voeding op kan lossen of verminderen.

Gezamenlijk deel:
Op beide avonden wordt gezamenlijk d.m.v. een presentatie van Peter Wever goede voeding en de wetenschappelijke achtergronden daarvan besproken.

De complete workshop is gratis toegankelijk, maar de daarmee verbonden mini consulten en het persoonlijk Natuurgeneeskundig advies waarmee je zelf je gezondheid kan verbeteren of klacht kan oplossen, worden in rekening gebracht (50 euro per onderdeel). Deze kosten worden hoogstwaarschijnlijk (gedeeltelijk) vergoed vanuit je aanvullende ziektekostenverzekering (kost geen eigen risico). Dit is afhankelijk van de verzekeraar en jouw persoonlijke polis. Peter Wever is als natuurgeneeskundige aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Momenteel loopt de 3e workshop voeding “Welke voeding past bij jou” in het Natuurgeneeskundig Centrum in Woerden. We organiseren deze workshop ook in Zoetermeer en Rotterdam. Kijk voor de locaties op de website biovion.nl/contact/ (zelfde locaties als voor onze consulten).

Locatie: Datum en tijd: Onderdeel:
Biovion – Woerden 26 september 19:30 Dag 2
Biovion – Zoetermeer 17 oktober 19:30 Dag 1
Biovion – Zoetermeer 31 oktober 19:30 Dag 2
Biovion – Woerden 12 november 19:30 Dag 1
Biovion – Woerden 26 november Dag 2
Biovion – Rotterdam Opgave mogelijk. Datums in januari 2019
zijn nog niet gepland.

Heb je interesse? Meld je dan aan via info@biovion.nl, via de website www.biovion.nl of telefonisch via 06 51440102
Let op: Er is een beperkte deelname mogelijk en vol=vol

3.Begeleiding bij het stoppen met roken.

Stoppen met roken!
Maar hoe?? Het is al eerder niet gelukt….

Stoppen met roken met begeleiding helpt enorm!
Heb jij besloten om na de zomer te stoppen met roken?

Wil je ECHT stoppen en je slaagkans vergroten om in 2019 te kunnen zeggen: ‘Ik ben een niet-roker!’ Vergroot dan je slaagkans – wij helpen je daarbij!

Wat heb je nodig en wat ga je krijgen….
Een maand lang begeleiding en ondersteuning in jouw bewust gemaakte keuze, namelijk te stoppen met roken. Acupunctuur, hypnose, coaching en inzichten op orthomoluculaire gebied om gedrag en voedingspatroon te doorbreken.

Samen zijn we sterk!
Wanneer jij je inschrijft voor het programma: Stoppen met roken met begeleiding – besluit je om dit samen te doen met anderen. Als je stopt met roken kan het heel waardevol zijn om dit te doen met lotgenoten. In tijden van stress of nood kan je hun hulp vragen. Wij bieden je daarom een besloten omgeving aan op facebook (of per email). Samen is stoppen met roken makkelijker.

Wanneer
Het moment van stoppen moet voorbereid zijn. Het moet een moment zijn waarop je niet in de verleiding wordt gebracht. Dus niet op 1 december waarbij je nog allerlei feestelijkheden in het vooruitzicht hebt. Maar op een moment dat het goed voelt, nu je (relatief) net weer terug bent van vakantie en eigenlijk weer een nieuw werkjaar ingaat zodat de prikkels voor het roken geminimaliseerd zijn.

Wil je echt stoppen met roken en een hogere slaagkans hebben?
Kom dan zaterdagmiddag 13 oktober om 13uur naar het centrum voor Natuurgeneeskunde Woerden en schrijf je in voor het programma: Stoppen met roken met begeleiding.
Het programma zal worden toegelicht en de therapeuten zullen zich voorstellen. Aansluitend is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en daarna de inschrijving. Houd er rekening mee dat het daadwerkelijke programma de week daarop, in overleg, zal gaan starten.
(Bij minimaal 4 deelnemers gaat het programma door.)

4.Tips op de website

De tips op onze oude website werden heel veel gelezen. We zijn bezig deze tips te verplaatsen naar de nieuwe website. Onze excuses voor het feit dat deze opnieuw naar iedereen werden verzonden. Uiteraard is het verzenden alleen bedoeld voor de nieuwe tips.
De tips op de website worden geselecteerd uit relevante wetenschappelijke publicaties. Het zijn onderwerpen die met onderzoek direct of indirect vaker bevestigd zijn.

5.Producteaanbiedingen in de webwinkel

Vanaf halverwege dit jaar staat er elke maand een aanbieding in de webwinkel.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief.

Categorieën

Ga voor meer gezondheid

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze behandelingen, onze producten en voor het maken van een afspraak